300 g šviežių pievagrybių,
4 kiaušiniai,
2 didelės bulvės,
150 g marinuotų agurkų,
2 raudonieji svogūnai,
majonezo,
šaukštas sviesto,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Grybus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite svieste, atvėsinkite. Bulves ir kiaušinius išvirkite, atvėsinkite. Marinuotus agurkus, kiaušinius, bulves, raudonuosius svogūnus supjaustykite smulkiais kubeliais.
Salotinėje išdėliokite sluoksniais:
1 sluoksnis-kiaušiniai, 2 sluoksnis-majonezu aptepti raudonieji svogūnai,
3 sluoksnis-pievagrybiai, 4 sluoksnis-majonezu apteptos bulvės, 5 sluoksnis-marinuoti agurkėliai, 6 sluoksnis-majonezu aptepti kiaušiniai, 7 sluoksnis-raudonieji svogūnai, 8 sluoksnis-majonezu aptepti ir žalumynais apibarstyti pievagrybiai. Kas antrą sluoksnį truputį pasūdykite.