T e š l a i:
500 ml pieno,
2 kiaušinių,2 šaukštų aliejaus arba išlydyto sviesto,
0,5 šaukštelio druskos,
2-3 šaukštų cukraus,
220 g kvietinių miltų.
Į d a r u i:
150 g šokolado,
3 bananų.
K e p t i:
sviesto arba aliejaus.
P a t i e k t i:
šviežių mėlynių arba aviečių,
šokolado padažo arba klevų sirupo.
GAMINIMAS:
Dubenyje išplakite kiaušinius, pieną ir išlydytą sviestą. Įdėkite druskos, cukraus ir miltų, išmaišykite iki vientisos masės. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi įpilkite nedidelį samtį tešlos ir kepkite ploną blyną per visą keptuvę.
Ant pusės blyno uždėkite 3 šokolado gabaliukus ir 3-4 banano griežinėlius. Užlenkite antrąją pusę ir leiskite šokoladui porą sekundžių lydytis, įdėkite blyną į lėkštę, papuoškite uogomis ir šokolado padažu. Taip pat ruoškite ir likusius blynus.