Kininių kopūstų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kininių kopūstų troškinys


INGREDIENTAI:

500 g maltos jautienos,
aliejaus (kepti),
2 svogūnų,
3 morkų,
100 ml ryžių,
druskos ir juodųjų pipirų (pagal skonį),
1 kg kininių kopūstų,
300 ml sultinio,
1 šaukšto sirupo,
1 šaukštelio raudonėlių.


GAMINIMAS:

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite maltą mėsą. Perdėkite į puodą. Sudėkite smulkintus svogūnus ir šiaudeliais supjaustytas morkas, porą minučių pakaitinkite. Suberkite ryžius ir kepkite dar porą minučių.

Sudėkite šiaudeliais supjaustytus kininius kopūstus, supilkite sultinį, uždenkite ir kartkartėmis pamaišydami troškinkite 30 minučių. Pagardinkite sirupu, raudonėliais, pipirais ir druska.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668