Menkė su grietinėlės ir žaliųjų citrinų padažu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkė su grietinėlės ir žaliųjų citrinų padažu


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

4 menkių filė,
2 žaliųjų citrinų,
200 g riebios grietinėlės,
1-2 česnako skiltelių,
2 šaukštelių cukraus,
pipirų,
druskos,
miltų žuviai apvolioti,
smulkintų žalumynų.

GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite, įtrinkite druska, pipirais, sudėkite į kepimo indą,
apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje apie 10 minučių. Padažui į puodelį išspauskite žaliųjų citrinų sultis, suberkite cukrų ir kaitinkite ant mažos ugnies tol, kol cukrus ištirps. Tada supilkite grietinėlę, paskaninkite pipirais bei druska ir kaitinkite tol, kol padažas pradės tirštėti. Į lėkštes sudėkite po kelis gabaliukus filė ir apliekite padažu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668