Menkė su grietinėlės ir žaliųjų citrinų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkė su grietinėlės ir žaliųjų citrinų padažu


INGREDIENTAI:

4 menkių filė,
2 žaliųjų citrinų,
200 g riebios grietinėlės,
1-2 česnako skiltelių,
2 šaukštelių cukraus,
pipirų,
druskos,
miltų žuviai apvolioti,
smulkintų žalumynų.


GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite, įtrinkite druska, pipirais, sudėkite į kepimo indą,
apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje apie 10 minučių. Padažui į puodelį išspauskite žaliųjų citrinų sultis, suberkite cukrų ir kaitinkite ant mažos ugnies tol, kol cukrus ištirps. Tada supilkite grietinėlę, paskaninkite pipirais bei druska ir kaitinkite tol, kol padažas pradės tirštėti. Į lėkštes sudėkite po kelis gabaliukus filė ir apliekite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668