Aštri kopūstų sriuba receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštri kopūstų sriuba


Recepto įvertinimas:2 balai2 balai


INGREDIENTAI:

1 morkos,
2 mažų svogūnų,
1 poro,
2 šaukštų aliejaus,
1200 ml vandens,
1 raudonos paprikos,
1 geltonos paprikos,
1 aitriosios paprikos ankšties,
2 didelių pomidorų,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio cukraus,
4 šaukštų pomidoro padažo,
2 šaukštelių sojų padažo,
2 šaukštelių citrinų sulčių.

GAMINIMAS:

Morką ir svogūnus supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą (prieš tai jame įkaitinkite aliejų), patroškinkite. Tada įmeskite griežinėliais supjaustytą porą. Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis, iš aitriosios paprikos išimkite sėklas, supjaustykite ir sudėkite į puodą. Kaitinkite dar kelias minutes. Supilkite vandenį, virkite apie 10 minučių.

Kol virs, iš paprikų išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite pomidorus ir rūkytą dešrą. Keptuvėje truputį pakepinkite dešrą. Kai sriuba pavirs 10 minučių, į puodą sudėkite paprikas ir pomidorus. Virkite dar 10-15 minučių. Į sriubą galite įtrupinti 2 sultinio kubelius. Tada sudėkite rūkytą dešrą, su vandeniu sumaišytą pomidorų padažą, cukrų, citrinų sultis, sojų padažą. Jeigu reikia, įberkite druskos. Sriubą virkite dar kelias minutes.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668