4 vištienos filė gabaliukų,
800 ml vandens,
2 šaukštų sviesto,
1 svogūno,
1 cukinijos,
2 morkų,
400 ml obuolių vyno,
1 vištienos sultinio kubelio,
100 ml grietinėlės kavai,
čiobrelių,
0,5 šaukštelio druskos,
0,25 šaukštelio pipirų.
GAMINIMAS:
Supjaustykite vištienos filė, susmulkinkite svogūną, juostelėmis supjaustykite cukiniją, smulkiai sutarkuokite morkas. Viską pakepinkite į keptuvę įdėję sviesto, dėkite į sultinį, supilkite vyną ir virkite maždaug 10 minučių.
Tada pridėkite grietinėlės, dar truputį pakaitinkite, pagardinkite druska ir pipirais. Užbarstykite čiobrelių. Jeigu naudojate džiovintus čiobrelius, sutrinkite juos pirštais ir sudėkite kartu su grietinėle.