Minkštas meduolis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Minkštas meduolis


INGREDIENTAI:

300—400g kvietinių arba 300—400 g stambiai maltų ruginių miltų,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė rūgusio pieno,
1 stiklinė grietinės (vietoj pieno galima dėti 1 stiklinę geros varškės),
2 stiklinės medaus,
100g cukraus,
2 šaukšteliai prieskonių mišinio,
šaukštelis sodos.


GAMINIMAS:

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), grietinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tirštumo. Paruošta tešla išpilama į pergamentiniu popieriumi išklotą skardą ir kepama nekarštoje krosnyje 30—40 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668