Vištų sparneliai su medumi ir česnakais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištų sparneliai su medumi ir česnakais


INGREDIENTAI:

1 kg vištų sparnelių,
saulėgražų aliejaus,
250 ml skysto medaus,
1 šaukštas česnakų miltelių.


GAMINIMAS:

Sparnelius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluoščiu. Aliejų įkaitinkite iki 190 laipsnių temperatūros ir kepkite jame sparnelius 10 minučių, iškeptus vištų sparnelius laikykite šiltai, kol paruošite medaus ir česnakų pagardą (sumaišykite medų su česnakų milteliais).

Tuomet sparnelius į serviravimo indą, apliekite paruoštu pagardu ir krestelėkite, kad sparneliai juo tolygiai pasidengtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668