Mielinė tešla receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mielinė tešla


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 77 kcal

kubelis mielių (42 g),
480 g rupių kvietinių miltų,
trynys,
kiaušinis,
trintos citrinos žievelė,
2 1/2 šaukštelio skysto saldiklio,
100 g minkšto sviesto,
rupių kvietinių miltų (kočioti).


GAMINIMAS:

Mieles ištirpinkite 200 ml drungno vandens. Į dubenėlį su tirpintomis mielėmis suberkite miltus, trintą citrinos žievelę, dėkite trynį, įmuškite kiaušinį ir pilkite saldiklį. Viską minkykite elektriniu maišikliu. Po truputį dėkite sviesto gabalėlius. Tešlą dar 5 min. minkykite rankomis.

Išminkytą tešlą uždenkite lininiu audeklu ir apie 50 min. laikykite kambario temperatūroje, kad pakiltų dvigubai. Stalą arba lentą pabarstykite miltais, iš tešlos formuokite kepinius taip, kaip aprašyta receptuose. Šio tešlos kiekio pakanka skardai arba dviem 26 cm skersmens torto formoms iškloti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668