250 g jautienos,
5 alyvuogės,
pusė galvutės svogūno,
3 skiltelės česnako,
4 šaukštai pomidorų padažo,
1 šaukštas tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų,
raudonėlių,
laurų lapų,
aitriosios paprikos miltelių.
GAMINIMAS:
Mėsą išvirkite įbėrę pipirų, įmetę laurų lapų. Atvėsinkite ir sumalkite mėsmale. Į sultinį, kuriame virė mėsa, įpilkite stiklinę virinto vandens. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, supilkite pomidorų tyrę, dar pakaitinkite.
Tada sudėkite maltą mėsą ir viską pakepinkite 3-4 minutes. Visą masę sudėkite į sultinį, įberkite raudonėlio, sudėkite žiedeliais pjaustytas alyvuoges. Pakaitinkite. Patiekdami užbarstykite tarkuoto sūrio.