400-500 g jautienos filė,
100 g sviesto,
morka,
svogūnas,
3-4 šaukštai kečupo,
druskos.
Į d a r u i:
300 g konservuotų alyvuogių be kauliukų,
30-50 g parmezano,
ryšelis petražolių.
GAMINIMAS:
Jautienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite centimetro storio gabalėliais ir išmuškite. Alyvuoges supjaustykite žiedais, sumaišykite su kapotomis petražolėmis ir smulkiai tarkuotu sūriu. Įdarą sudėkite ant mėsos griežinėlių, suvyniokite ir suriškite medvilnine virvele.
Suktinukus apkepinkite su sviestu, tada nuriškite virveles, pusgaminius dėkite į puodą. Morką ir svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite ir berkite prie mėsos. Kečupą atskieskite vandeniu, pasūdykite ir užpilkite vyniotinius. Troškinkite 40-50 minučių.