Jautienos suktinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos suktinukai


INGREDIENTAI:

400-500 g jautienos filė,
100 g sviesto,
morka,
svogūnas,
3-4 šaukštai kečupo,
druskos.

Į d a r u i:
300 g konservuotų alyvuogių be kauliukų,
30-50 g parmezano,
ryšelis petražolių.


GAMINIMAS:

Jautienos filė nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite centimetro storio gabalėliais ir išmuškite. Alyvuoges supjaustykite žiedais, sumaišykite su kapotomis petražolėmis ir smulkiai tarkuotu sūriu. Įdarą sudėkite ant mėsos griežinėlių, suvyniokite ir suriškite medvilnine virvele.

Suktinukus apkepinkite su sviestu, tada nuriškite virveles, pusgaminius dėkite į puodą. Morką ir svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite ir berkite prie mėsos. Kečupą atskieskite vandeniu, pasūdykite ir užpilkite vyniotinius. Troškinkite 40-50 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668