"Merlo" padažas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Merlo" padažas


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

100 g pievagrybių,
šaukštas sviesto,
3 česnakų skiltelės,
2 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių,
50 ml "Merlot" vyno,
šaukštas balzaminio acto,
3 šaukštai "Vusterio" arba "Tabasko" padažo,
1/2 šaukštelio rozmarinų lapelių.

GAMINIMAS:

Sviestą išlydykite ir ant vidutinio kaitrumo ugnies apkepinkite smulkiai supjaustytus grybus, smulkintus česnakus ir pipirus. Po penkių minučių supilkite "Vusterio" arba "Tabasko" padažą, vyną ir actą.

Padidinkite ugnį ir kaitinkite viralą, kol trečdalis jo nugaruos. Tada sudėkite rozmarinus ir kaitinkite dar dvi minutes. Jei Jūsų skoniui padažas bus per aštrus, skieskite jį perpus grietinėle.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668