Marinuotos jautienos vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos jautienos vyniotinis


INGREDIENTAI:

1 1/2 kg jautienos be kaulo,
4 kvapieji pipirai,
8 juodieji pipirai,
4 laurų lapeliai,
česnako skiltelė,
žiupsnelis kalendros,
10 g cukraus,
10 g druskos.


GAMINIMAS:

Pusę pipirų, laurų lapelių, česnaką bei kalendrą sugrūskite ir sutrinkite su druska bei cukrumi. Mėsos gabalą išpjaukite 2-3 cm storio sluoksniu. Jį įtrinkite prieskoniais, suvyniokite į plėvelę ir kelias dienas marinuokite šaldytuve.

Marinuotą mėsą susukite į vyniotinį, suvyniokite į plėvelę, suriškite virvele, dėkite į verdantį vandenį ir virkite su likusiais prieskoniais 2-2 1/2 valandos. Tuomet iš naujo perriškite, paslėkite ir atšaldykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668