Liežuvis su krienų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Liežuvis su krienų padažu


INGREDIENTAI:

Jaučio liežuvis,
morka,
svogūnas,
4 gvazdikėliai,
2 laurų lapeliai,
2 kvapieji pipirai,
4 juodieji pipirai,
šaukštelis druskos.

P a d a ž u i:
šaukštas šviežiai tarkuotų krienų,
šaukštelis acto,
šaukštas miltų,
šaukštas sviesto,
stiklinė grietinės,
žiupsnelis cukraus,
druskos.


GAMINIMAS:

Liežuvį išvirkite sūdytame vandenyje su prieskoniais ir daržovėmis. Sultinį nupilkite ir nukoškite, o liežuvį nulupkite, supjaustykite stambiais griežinėliais ir padėkite šiltai. Miltus nuolat maišydami pakepinkite su sviestu.

Kai jie paruduos, pilkite stiklinę sultinio, actą, krėskite grietinę, krienus, jei reikia, dar pasūdykite, berkite cukraus ir kelias minutes pakaitinkite. Padažą pilkite į puodą su liežuviu ir troškinkite 10-15 minučių. Užkandį tiekite karštą, su ryžiais ir padažu, kuriame troškinosi, arba šaltą, su skrebučiais ir majonezu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668