2 burokėliai,
200 g raugintų kopūstų,
100 g džiovintų grybų,
svogūnas,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Grybus išmirkykite per naktį, išvirkite ir supjaustykite rėžiukais. Svogūną susmulkinkite ir su grybais pakepkite aliejaus. Burokėlius supjaustykite šiaudeliais. Į troškintuvą dėkite sluoksniais: burokėlius, kopūstus, keptus grybus su svogūnais, vėl burokėlius ir t. t. Pilkite vandens, kad daržovės būtų vos vos apsemtos.
Puodą uždenkite ir troškinkite ant nekaitrios ugnies 20-30 minučių. Žiūrėkite, kad neprisviltų, jei reikia, pilkite dar vandens. Ši troškinta mišrainė bus labai skani ir karšta su bulvėmis, ir atšalusi su žuvimis ar silkėmis.