2 silkių filė gabaliukai,
2 rūgštūs obuoliai,
2 svogūnai,
šaukštas lukštentų moliūgų sėklų,
aliejaus,
cinamonų,
maltų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, obuolius nulupkite, perpjaukite,išskobkite sėklalizdžius, puseles suraikykite pusgriežiniais. Atskirai su aliejumi pakepkite svogūnus, kai jie gražiai pagels, gardinkite druska ir maltais pipirais, Tada išgriebkite svogūnus, pakepkite obuolius.
Iškepusius gardinkite cinamonu. Sausoje keptuvėje paskrudinkite moliūgų sėklas, sukapokite jas. Ataušinkite svogūnus ir obuolius, silkes supjaustykite gabalėliais ir paskleiskite silkinėje arba negilioje lėkštėje. Ant silkių dėkite sluoksnį svogūnų, ant jų-obuolių, viršų pabarstykite moliūgų sėklomis.