Auselės su sūdytų grybų įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Auselės su sūdytų grybų įdaru


INGREDIENTAI:

500 g mielinės tešlos,
400 g sūdytų grybų,
svogūnas,
kelios česnakų skiltelės,
aliejaus,
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Grybus nuvarvinkite (jei labai sūrūs, perplaukite ar pamirkykite) ir sumalkite. Svogūną bei česnakus nulupkite ir susmulkinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūnus su česnakais, kai šie bus skaidrūs, krėskite grybus ir maišydami pakepkite dar kelias minutes.

Troškinį gardinkite pipirais ir ataušinkite. Tešlą iškočiokite kuo ploniau. Nuo krašto palikite penkių centimetrų pločio juostą ir kas 10 cm dėkite po šaukštą įdaro. Išdėliotą eilę užklokite laisvu tešlos lakšto kraštu.

Jei neturite įrankio koldūnams daryti, galite auseles spausti stikline: darykite pusrutulius, tik žiūrėkite, kad nenupjautumėte sulenktojo tešlos krašto. Kraštus labai gerai užspauskite sausomis rankomis ir užlankstykite virvele. Virkite karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668