Kiniška kiaušinienė receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniška kiaušinienė


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

100 g maltos vištienos,
2 šaukštai sojų padažo,
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
200 g šviežių prieskoninių žalumynų,
100 g sojų pupelių daigų,
100 g šaldytų žaliųjų žirnelių,
150 g rūkytos vištienos,
2 svogūnai,
6 kiaušiniai,
2 česnakų skiltelės,
2 šaukštai smulkiai sutarkuotų šviežių imbierų,
2 šaukštai sausojo balto vyno,
šaukštas sezamų aliejaus,
šaukštas balzamo acto,
keli lašai "Tabasco" padažo.

GAMINIMAS:

Maltą mėsą ištrinkite su šaukštu sojų padažo ir maišant 5 min. kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėkite daigus, verdančiu vandeniu nuplikytus žirnelius, žiedeliais supjaustytus svogūnus, griežinėliais supjaustytą rūkytą mėsą, suberkite susmulkintus žalumynus ir maišant kepkite dar 3 min.

Kiaušinius išplakite su sugrūstais česnakais, smulkiai sutarkuotais imbierais, vynu ir likusiu sojų padažu. Masę supilkite ant apkepusios mėsos, uždenkite keptuvę ir ant nedidelės ugnies kepkite, kol kiaušiniai sukrekės. Paruoškite padažą: sezamų aliejų sumaišykite su actu ir "Tabasco" padažu. Šiuo mišiniu apšlakstykite iškepusį omletą ir iš karto nukelkite nuo ugnies.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668