Ruginių miltų bandelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ruginių miltų bandelės


INGREDIENTAI:

1/2kg ruginių duoninių nusijotų miltų,
30g mielių,
3 kiaušiniai,
100g sviesto,
1/2 stiklinės cukraus,
nutarkuota 1 citrinos žievelė,
cinamono.


GAMINIMAS:

Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viskas sudedama. Tada supilamos išleistos mielės, suberiami prieskoniai, miltai ir suminkoma. Tešla turi būti kaip pyragui. Jei pasirodytų, kad ji per kieta, įpilama kiek šiltos grietinėlės. Tešla laikoma šiltoje vietoje, kol pakils Tada storai kočiojama (maždaug 1 cm storio), aptepama kiaušiniu, užbarstoma cukrumi ir nedidele stiklinėle išspaudžiamos apskritos bandelės. Sudėjus į riebalais pateptą skardą, šiltai paliekama, kad pakiltų. Kepama apie 25—30 min vidutinio karštumo
krosnyje.

Bandelės labai skanios šiltos ir šviežios. Valgomos prie kavos,
arbatos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668