Žuvis drebučiuose receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis drebučiuose


INGREDIENTAI:

Apie 500 g šviežios menkės arba kitokios baltos žuvies filė,
svogūnas,
trečdalis saliero gumbo,
pagal skonį druskos,
pipirų,
laurų lapelių,
10 g želatinos,
pusės citrinos sultys.


GAMINIMAS:

Daržoves susmulkinkite, sudėkite į puodą su šaltu vandeniu, ten pat sumeskite nuplautus žuvies gabalėlius, prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Sultinį nukoškite, žuvį gražiai išdėliokite keturkampėse formelėse, sudėkite keptus svogūnus ir salierus. Į sultinį supilkite želatiną, pakaitinkite, kad ištirptų, tada viską dar pasūdykite ir įpilkite citrinų sulčių.

Sultinį perkoškite, ataušinkite ir pilkite ant žuvies. Tiekite su salotomis ir mėgstamu majonezo padažu. Jau paruoštų žuvies drebučių galite įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose, tada gamindami šį patiekalą užtruksite trumpiau.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668