Obuoliai su morengais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuoliai su morengais


INGREDIENTAI:

2 dideli obuoliai,
6 šaukštai bruknių uogienės,
pakelis riebios varškės,
po šaukštelį cinamono ir vanilinio cukraus.

M o r e n g ų masei:
4 kiaušinių baltymai,
stiklinė cukraus,
3 šaukštai migdolų lakštelių,
šaukštas citrinų sulčių.

P a p u o š t i:
mėtų arba melisos lapelių,
šaldytų aviečių.


GAMINIMAS:

Obuolius nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite storais griežinėliais, išskobkite sėklalizdžius ir išdėliokite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje. Varškę gerai ištrinkite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi ir sukrėskite į obuolių griežinėlius. Ant kiekvieno varške įdaryto obuolio griežinėlio paskirstykite po šaukštą bruknių uogienės.

Baltymus išplakite iki standžių putų, supilkite cukrų, pagardinkite citrinų sultimis ir viską gerai išplakite. Ant kiekvieno obuolio griežinėlio krėskite po truputį baltymų masės, užberkite migdolų lakštelių ir 10-12 min. pašaukite į karštą orkaitę. Tiekite papuošę mėtų lapeliais ir avietėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668