Marinuoto kiaulienos nugarinės kepsnys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoto kiaulienos nugarinės kepsnys


INGREDIENTAI:

1 kg minkštos kiaulienos nugarinės,
5 paprikos,
2 porai,
10 vidutinio dydžio pomidorų.

M a r i n a t u i:
1,5 l saldžiarūgščių obuolių sulčių,
5 šaukštai vyno acto,
kepsnių prieskonių,
česnakinės druskos,
3 česnakai.

Mėsai a p t e p t i:
4 šaukštai aliejaus,
4 šaukštai majonezo,
2 šaukštai garstyčių.

P a d a ž u i:
4 šaukštai majonezo,
2 šaukšteliai garstyčių,
1 šaukštas pomidorų padažo.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į paruoštą marinatą. Marinuokite per naktį (apie 12 val.). Išėmę mėsą nusausinkite, aptepkite majonezu, sumaišytu su aliejumi ir garstyčiomis, paslėkite ir dar 1 val. palaikykite.

Paprikas ir porus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir paeiliui su mėsa bei pomidorais suverkite ant iešmelių. Iškepkite kepintuve. Patiekite su virtais ryžiais ir paruoštu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668