1 kg minkštos kiaulienos nugarinės,
5 paprikos,
2 porai,
10 vidutinio dydžio pomidorų.
M a r i n a t u i:
1,5 l saldžiarūgščių obuolių sulčių,
5 šaukštai vyno acto,
kepsnių prieskonių,
česnakinės druskos,
3 česnakai.
Mėsai a p t e p t i:
4 šaukštai aliejaus,
4 šaukštai majonezo,
2 šaukštai garstyčių.
P a d a ž u i:
4 šaukštai majonezo,
2 šaukšteliai garstyčių,
1 šaukštas pomidorų padažo.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į paruoštą marinatą. Marinuokite per naktį (apie 12 val.). Išėmę mėsą nusausinkite, aptepkite majonezu, sumaišytu su aliejumi ir garstyčiomis, paslėkite ir dar 1 val. palaikykite.
Paprikas ir porus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir paeiliui su mėsa bei pomidorais suverkite ant iešmelių. Iškepkite kepintuve. Patiekite su virtais ryžiais ir paruoštu padažu.