1 pak šaldytų vištos kepenėlių,
150 g virtų džiovintų grybų,
2 svogūnai,
200 g sviesto,
8 kietai virti kiaušiniai,
druskos,
pipirų,
100 g sviesto arba margarino kepti,
muskatų,
aliejaus formelėms patepti.
GAMINIMAS:
Vištų kepenėles pakepkite su 50 g sviesto arba margarino, skirto kepti, o likusiame (50 g) svieste arba margarine-kubeliais supjaustytus svogūnus. Kepenėles, svogūnus, 4 kiaušinius, sviestą ir grybus sumalkite mėsmale, paskaninkite prieskoniais ir gerai išmaišykite.
Likusius kiaušinius perpjaukite per pusę ir pjūviu į apačią dėkite į aliejumi pateptas formeles. Šaukšteliu uždėkite paruošto pašteto, šiek tiek paspauskite ir 30 min. laikykite šaltai. Sustingusį paštetą išimkite iš formelių ir patiekite su majonezu.