1 batonas,
sviesto,
1/2 l persikų arba įvairių vaisių kompoto,
1/2 stiklinės majonezo arba grietinės,
druskos,
garstyčių,
2 valg šaukštai pomidorų padažo,
1/2 rauginto agurko,
6 dideli gabaliukai kumpio,
tiek pat fermentinio sūrio,
krapų,
salotų arba petražolių.
GAMINIMAS:
Batone padaroma išilginė įpjova arba nupjaunama viršutinė pluta ir išskobiama. Vaisiai iš kompoto išimami. Į majonezą arba grietinę įdedama prieskonių, raugintas agurkas supjaustomas smulkiai, o stambesni vaisiai-kubeliais ir sumaišoma su padažu.
Salotos sudedamos į batoną, o ant viršaus-vamzdeliu susukti kumpio griežinėliai, sūrio trikampėliai ir gabaliukai vaisių. Puošiama žalumynais ir salotų lapeliais.