Ruginės duonos,
sviesto,
kiaušinių,
šviežių agurkų arba pomidorų (rauginto agurko),
kepsnio arba dešros,
krienų,
grietinės,
silkės,
svogūno arba svogūnų laiškų,
salotų.
GAMINIMAS:
Ant didelės pakepintos arba sviestu suteptos duonos riekės sudėkite: vieną eilę agurkų arbaq pomidorų skiltelių taip, kad susiglaustų kraštai; antrą eilę-kiaušinių griežinėlių, o šalia-vamzdeliu susuktų plonų mėsos arba dešros gabalėlių, įdarytų krienais su grietine. Paskui vėl kiaušinių, o ant jų-plonų silkių juostelių, svogūnų griežinėlių arba supjaustytų svogūnų laiškų.
Po atskirais produktais arba tarp jų galima padėti salotų lapelių. Labai dekoratyviai atrodo ant žalių salotų balti krienai, kuriais pridengiami gabalėliai mėsos. Jeigu nėra pomidorų, kiaušinius ar agurkus galima papuošti raudonųjų pipirų juostelėmis arba smulkiais ridikėliais su lapais.