4 gabaliukai kekso (be razinų) arba 8 sausainių,
25-40 g šokoladinio sviesto,
4 obuoliai,
1/2 stiklinės 35 procentų riebumo grietinėlės arba 50 g varškės,
1-2 arbat šaukšteliai cukraus,
tarkuotos citrinos žievelės arba riešutų,
šokolado.
GAMINIMAS:
Keksas perpjaunamas pusiau, šokoladinis sviestas išsukamas ir užtepamas ant kekso arba sausainių. Obuoliai nulupami, perpjaunami į keturias dalis. Minkštus galima dėti žalius, o kietesnius ir rūgštesnius reikia išvirti pasaldintame vandenyje.
Grietinėlė arba varškė išplakama, įdėjus cukraus ir citrinos žievelės. Į varškę reikia įpilti truputį pieno, sulčių arba grietinėlės. Ant kekso riekelių kraštų arba priešinguose sausainių kampuose dedama obuolių skiltelių, tarp jų plaktos grietinėlės arba varškės. Viršus apibarstomas kapotais riešutais arba šokoladu.