100 g ragaišio arba sausainių,
75-100 g saldžios varškės (arba sūrelių),
1 valg. šaukštas išgliaudytų riešutų.
GAMINIMAS:
Ragaišis arba sausainiai storai aptepami varške (neprispaudžiant) ir apibarstoma grūstais riešutais. Graikiškus riešutus galima dėti sveikus.
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.
Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda
išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną
patiekalo nuotrauką.