Vaflių tortukas su džiovintais vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaflių tortukas su džiovintais vaisiais


INGREDIENTAI:

1 pakelis apskritų vaflių (apie 20 lakštų),
300 g kokosų drožlių,
200 g razinų,
200 g džiovintų abrikosų,
200 g džiovintų slyvų.

Kremui:
200 g sviesto,
1 l pieno,
4 tryniai,
200 g cukraus,
4 šaukštai miltų,
sutarkuota 1/2 apelsino žievelė.


GAMINIMAS:

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusį pieną užvirinkite, jį nuolat maišydami supilkite trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, masei praaušus, įmaišykite apelsino žievelę bei sviestą.

Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstykite susmulkintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, pabarstykite kokosų drožlėmis ir papuoškite likusiais vaisiais. Prieš patiekdami laikykite 12 valandų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668