6 kiaušinio baltymai,
350 g cukraus.
K r e m u i:
150 ml stiprios, šaltos kavos,
250 g sviesto arba margarino,
100 g "Dansukker" šokolado skonio cukraus miltelių,
3 kiaušinio tryniai.
P a p u o š i m u i:
migdolų drožlių,
"Dansukker" šokolado skonio cukraus miltelių.
GAMINIMAS:
Iš kepimo popieriaus iškirpkite tris 22 cm skersmens apskritimus. Apskritimus sutepkite sviestu ir užberkite miltų. Įkaitinkite orkaitę iki 125 laipsnių karščio. Išplakite kiaušinio baltymus ir cukrų, kol morengas taps purus ir tvirtas. Paskirstykite mišinį ant iškirptų popieriaus apskritimų.
Visas formas vienu metu sudėkite į orkaitę, tačiau kartkartėmis sukeiskite jas vietomis. Visas kepimo laikas yra maždaug 1 3/4 valandos. Nuimkite pagrindus nuo popieriaus. Iki purumo išsukite sviestą su šokolado skonio cukraus milteliais. Įmaišykite kiaušinio trynius ir kavą.
Paruoštu kremu sutepkite pagrindus ir sudėkite juos vieną ant kito. Gauto torto kraštus irgi papuoškite kremu. Tortą papuoškite migdolų drožlėmis. Pabarstykite trupučiu šokolado skonio cukraus miltelių.