Raugintų kopūstų ir kiaulienos "dešra" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raugintų kopūstų ir kiaulienos "dešra"


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 3450 kcal

2 1/2 kg kiaulės galvos,
1 1/2 stiklinės miežinių kruopų,
1 kg raugintų kopūstų,
1 svogūnas,
mairūno,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Nuvalytą kiaulės galvą išvirkite su prieskoniais. Likusiame galvos sultinyje išvirkite tirštą miežinių kruopų košę. Galvos mėsą atskirkite nuo kaulų, sumalkite. Raugintus kopūstus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su mėsa ir kruopų koše.

Sudėkite prieskonius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Masę sudėkite į riebalais išteptą gilų puodą ir virkite, įstačius į kitą puodą su vandeniu 2 valandas. Išvertus į lėkštę, paduokite karštą su virtomis bulvėmis arba šaltą užkandžiams.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668