Baltų žuvų filė avižinių dribsnių tešloje receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltų žuvų filė avižinių dribsnių tešloje


Recepto įvertinimas:2 balai2 balai


INGREDIENTAI:

400 g baltų žuvų filė be odelės,
1/2 stiklinės avižinių dribsnių,
4 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis kario,
aliejaus ir sviesto,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su kariu ir supilkite į plokščią lėkštę. Į kitą lėkštę įberkite avižinių dribsnių. Dubenėlyje išplakite kiaušinį. Žuvis rūpestingai nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, apvoliokite miltų ir kario mišinyje, kiaušinio plakinyje ir avižiniuose dribsniuose.

Keptuvėje ant stiprios ugnies pašildykite aliejų, įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto. Dėkite žuvis ir kepkite apie 2 minutes iš kiekvienos pusės. Ypač skanu valgyti su tirštu nesaldžiu jogurtu, šlakeliu citrinų sulčių ir keletu kalendrų šakelių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668