Daiginti kviečiai su varške receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daiginti kviečiai su varške


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1150 kcal

250 g daigintų kviečių,
200 g varškės,
1 šaukštas aliejaus,
1/2 šaukšto sutrintų kmynų,
druskos.


GAMINIMAS:

250 g kviečių, trinant rankomis, gerai nuplaukite ir pamirkykite 24 valandas. Išmirkytus kviečius plonu sluoksniu suberkite į plokščią indą ir daiginkite kambaryje 2-3 dienas (sudygę kviečiai turės šakneles).

Jei sudaiginti kviečiai kvepia rūgštimi, juos reikia vandeniu kelis kartus perplauti. Sudaiginti kviečiai sutrinami arba sumalami. Varškę ištrintą su aliejumi ir prieskoniais, pasūdykite, susluoksniuokite su maltais kviečiais. Paduokite su virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668