Mėsos ir miežinių kruopų maltiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos ir miežinių kruopų maltiniai


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2083 kcal

1 stiklinė miežinių kruopų,
virta širdis,
2 svogūnai,
1 kiaušinis,
3 šaukštai džiuvėsėlių,
1 šaukštas riebalų,
pipirų,
druskos.

P a d a ž u i:
1/2 stiklinės grietinės,
3 šaukštai pomidorų tyrės,
druskos.

S a l o t o m s:
300 g burokėlių,
1 šaukštas krienų,
acto,
druskos,
cukraus,
anyžių sėklų.



GAMINIMAS:

Kruopas apvirkite. Išvirusią širdį apkepinkite ir sumalkite. Kruopas, kiaušinį, džiuvėsėlius, prieskonius ir maltą mėsą bei pakepintus svogūnus gerai suminkykite. Iš masės darykite apvalius maltinius, juos pavoliokite džiuvėsėliuose ir kepkite karštuose riebaluose. Paduokite su pomidorų padažu ir burokėlių salotomis.

P a d a ž u i pomidorų tyrę užvirinkite, supilkite grietinę ir druską, pakaitinkite.
S a l o t o m s virtus burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir užpilkite marinatu. Paduodant sumaišykite su krienais ir apibarstykite anyžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668