Kopūstainiai su žuvies įdaru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstainiai su žuvies įdaru


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1700 kcal

1 kopūsto gūžė,
500 g žuvies,
2 kiaušiniai,
2 bandelės,
100 g lašinukų,
2 svogūnai,
500 g bulvių,
citrinos žievelės,
druskos.


GAMINIMAS:

Kopūstą apvirinkite pasūdytame vandenyje ir išskirstykite atskirais lapais. Žuvį (galima naudoti šaldytą), nuvalykite, išimkite kaulus ir sumalkite. Kartu galima sumalti mažus kopūsto lapus. Į sumaltą žuvį sudėkite išmirkytas bandeles, trynius, prieskonius ir plaktą baltymą.

Į kopūsto lapus dėkite žuvies įdaro, susukite ir kopūstainius apkepinkite su lašinukais. Puodo dugną išklokite plonai supjaustytais lašinukais, sudėkite kopūstainius, užpilkite sultiniu ar vandeniu ir troškinkite 1 valandą. Ištroškintus kopūstainius paduokite su virtomis bulvėmis.

Vietoj žuvies įdarui galima naudoti silkę, 4 silkes smulkiai supjaustykite, sumaišykite su 4 išmirkytomis bandelėmis. 1 šaukštu riebalų ir 2 smulkiai supjaustytais svogūnais. Į masę įberkite pipirų ir mairūno. Įdarą suvyniokite į apvirtus kopūstlapius, apkepinkite ir ištroškinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668