Troškinti rauginti kopūstai su mėsa ir kepintomis bulvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti rauginti kopūstai su mėsa ir kepintomis bulvėmis


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1720 kcal

1 kg raugintų kopūstų,
500 g kiaulienos (galvos),
1/2 šaukšto miltų,
1 stiklinė vandens,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
500 g bulvių,
1 svogūnas,
cukraus,
kadagių uogų,
kmynų,
druskos.


GAMINIMAS:

Stambiais kubeliais supjaustytą mėsą, įpylus šiek tiek vandens, apvirkite. Ant mėsos sudėkite raugintus kopūstus, apibarstykite kadagių uogomis ir ištroškinkite. Taukuose pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, supilkite miltus, cukrų ir pomidorų tyrę.

Padažu užpilkite kopūstus ir patroškinkite dar 10 minučių. Neluptas bulves šepetėliu gerai nuplaukite, perpjaukite pusiau, pjūvio vietą pabarstykite druska, kmynais. Taip paruoštas bulves sudėkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 20 minučių. Paduokite nenuluptas prie troškintų kopūstų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668