Maltos mėsos sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maltos mėsos sriuba


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 935 kcal


300 g maltos jautienos,
200 g prieskoninių daržovių (morkų, porų, salierų, svogūnų, petražolių lapelių),
1 1/2 l vandens,
sviesto,
druskos.


GAMINIMAS:

Maltą mėsą užpilkite šaltu vandeniu ir maišant virkite 30 minučių. Daržoves stambiai sutarkuokite, pakepinkite svieste, sudėkite į sriubą ir virkite dar 10 minučių. Baigiant virti, pasūdykite. Paduodant įberkite petražolių lapelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668