Trinta pievagrybių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta pievagrybių sriuba


INGREDIENTAI:

250 g baltųjų pievagrybių, supjaustytų griežinėliais,
1 nedidelio, smulkinto svogūno,
1/2 smulkinto poro,
50 g sviesto,
250 ml vištienos sultinio,
250 ml grietinės,
2 šaukštų miltų,
baltos duonos skrebučių,
pipirų,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Puode ištirpdykite sviestą, sudėkite grybus, svogūną bei porą ir pakepinkite apie 5 min., kol suminkštės. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Į puodą supilkite sultinį ir pieną, įberkite pipirų, druskos.

Sriubą uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 20 min., kartas nuo karto pamaišydami.Sudėkite grietinę ir elektriniu trintuvu išplakite puodo turinį, kol susidarys vientisa masė. Patiekdami, į sriubą įdėkite keletą baltos duonos skrebučių ir papuoškite grybų griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668