Pievagrybių ir perlinių kruopų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių ir perlinių kruopų sriuba


INGREDIENTAI:

250 g šviežių baltųjų pievagrybių, supjaustytų griežinėliais,
1 didelio, kubeliais supjaustyto svogūno,
1 šaukštelio aliejaus,
1 morkos, supjaustytos šiaudeliais,
1 stiklinės mirkytų perlinių kruopų,
1 šaukštelio džiovinto rozmarino,
1 lauro lapo,
petražolių arba krapų šakelių, papuošimui.


GAMINIMAS:

Aliejuje pakepinkite svogūną. Į prikaistuvį įpilkite 1 litrą vandens, sudėkite grybus, morkas, perlines kruopas, rozmariną ir lauro lapą. Užvirinkite. Sumažinkite karštį, uždenkite ir pavirinkite ant silpnos ugnies apie 30 min., kol suminkštės perlinės kruopos. Išimkite lauro lapą. Patiekdami, sriubą papuoškite petražolių arba krapų šakelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668