Bruknių paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bruknių paštetas


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2962 kcal

T e š l a i:
1 1/2 stiklinės miltų,
100 g margarino,
2 šaukštai cukraus,
1 kiaušinis,
druskos.

Į d a r u i:
250 g varškės,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai cukraus,
4 šaukštai džiuvėsėlių,
3 šaukštai bruknių.


GAMINIMAS:

Miltus supilkite ant lentos, margariną smulkiai supjaustykite ar sukapokite, įmuškite kiaušinį, sudėkite cukrų, druską, suminkykite ir, jei tešla kieta, įpilkite 1-2 šaukštus vandens. Tešlą palaikykite 30 minnučių šaltoje vietoje, iškočiokite du 1 cm storio lakštus ir vienu išklokite apkepo indą.

Į d a r u i varškę pertrinkite, trynį išsukite su 1 šaukštu cukraus. Į varškę sudėkite trynius, džiuvėsėlius, nuplautas ir gerai sutrintas bruknes. Baltymus išplakite su likusiu cukrumi ir atsargiai įmaišykite į varškę. Paruoštą įdarą sukrėskite ant tešlos į apkepo indą, viršų uždenkite tešlos lakštu su skylute viduryje garams išeiti ir patepkite kiaušiniu. Kepkite 40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668