Energetinė vertė: 1605 kcal
K e p s n i u i:
1 kg avienos (kumpio),
4 svogūnai,
1 pomidoras,
druskos,
pipirų.
P a d a ž u i:
500 g raugintų agurkų,
1/2 stiklinės grietinės,
3 šaukštai tarkuotos duonos,
druskos,
raudonųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą kepkite, kaip nurodyta recepte "Kepta aviena krapų padaže". P a d a ž u i agurkus nulupkite ir supjaustykite plonomis skiltelėmis. Į nukoštą mėsos sultinį sudėkite agurkus, tarkuotą duoną ir grietinę.
Virkite, kol agurkai suminkštės, įberkite raudonųjų pipirų ir druskos. Karštą kepsnį supjaustykite ir sudėkite į pusdubenį. Padažą paduokite atskirai.