Energetinė vertė: 1500 kcal
K e p s n i u i:
1 kg avienos (kumpio),
4 svogūnai,
pomidoras,
druskos,
pipirų.
P a d a ž u i:
1/2 stiklinės grietinės,
2 šaukštai susmulkintų krapų.
GAMINIMAS:
Mėsą ištrinkite druska ir pipirais. Lajų nupjaustykite ir paspirginkite. Į išspirgintą lajų sudėkite mėsą, svogūnus ir pomidorą, uždenkite ir troškinkite, palaistant padažu, kuriame troškinama. Padažui išgaravus, įpilkite šiek tiek virinto vandens. Kepkite pusantros valandos.
P a d a ž u i nukoškite mėsos sultinį, supilkite grietinę, užvirinkite ir sudėkite smulkiai supjaustytus krapus. Kepsnį supjaustykite, sudėkite į pašildytą pusdubenį ir užpilkite padažu.