Kepta aviena krapų padaže receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta aviena krapų padaže


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1500 kcal

K e p s n i u i:
1 kg avienos (kumpio),
4 svogūnai,
pomidoras,
druskos,
pipirų.

P a d a ž u i:
1/2 stiklinės grietinės,
2 šaukštai susmulkintų krapų.


GAMINIMAS:

Mėsą ištrinkite druska ir pipirais. Lajų nupjaustykite ir paspirginkite. Į išspirgintą lajų sudėkite mėsą, svogūnus ir pomidorą, uždenkite ir troškinkite, palaistant padažu, kuriame troškinama. Padažui išgaravus, įpilkite šiek tiek virinto vandens. Kepkite pusantros valandos.

P a d a ž u i nukoškite mėsos sultinį, supilkite grietinę, užvirinkite ir sudėkite smulkiai supjaustytus krapus. Kepsnį supjaustykite, sudėkite į pašildytą pusdubenį ir užpilkite padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668