Rumuniška mamalyga receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rumuniška mamalyga


INGREDIENTAI:

1 l pieno,
150 g sviesto,
200-250 g kukurūzų miltų,
100 g tarkuotos brinzos,
druskos.


GAMINIMAS:

Pieną užvirinkite su 50 g sviesto, įberkite druskos, miltus ir virkite nuolat maišydami, kol košė atšoks nuo puodo kraštų. Į išvirusią mamalygą įmaišykite likusius 100 g sviesto, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu. Prie mamalygos patiekite marinuotų agurkų, paprikų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668