500 g sluoksniuotos tešlos,
500 g fetos,
1 stiiklinė smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio,
1 stiklinė pieno,
1 stiklinė lydyto sviesto,
5 kiaušiniai,
petražolių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Vidutinio dydžio skardą patepkite riebalais, įklokite lakštą sluoksniuotos tešlos, gan gausiai patepkite jį sviestu ir užklokite dar vienu tešlos lakštu. Iš sutrinto fetos sūrio, smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio, pieno, išplaktų kiaušinių ir smulkiai sukapotų petražolių paruoškite įdarą, įberkite druskos ir pipirų.
Įdarą vienodu sluoksniu sudėkite ant tešlos, užklokite nauju tešlos lakštu ir jį gausiai patepkite sviestu. Kepkite 180 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje 45-55 min.