Kepsnys su svogūnų plutele receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsnys su svogūnų plutele


INGREDIENTAI:

1,8 kg kiaulienos kumpio,
4-5 svogūnų,
4 šaukštų pomidorų tyrės,
1 trynio,
100 g fermentinio sūrio,
1/2 citrinos žievelės,
petražolių,
pipirų,
druskos,
aliejaus kepti.

M a r i n a t u i:
1/2 stiklinės obuolių acto,
5 šaukštų pomidorų tyrės,
1/2 citrinos sulčių,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Paruoškite marinatą, kumpį marinuokite per naktį. Tuomet kartu su marinatu mėsą dėkite į skardą ir kepkite apie 1,5 val., palaistykite kepant susidariusiu skysčiu. Keptuvėje su aliejumi pakepinkite susmulkintus svogūnus, įdėkite pomidorų tyrės ir prieskonių.

Kai masė atvės, sudėkite trynį, tarkuotą fermentinį sūrį bei citrinos žievelę, smulkintas petražoles ir viską gerai išmaišykite. Du kartus įpjaukite kiaulienos kepsnį, prikimškite paruoštos svogūnų masės. Jos užtepkite ir ant kepsnio viršaus. Viską kepkite dar 1 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668