Įdaryta malta mėsa receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Įdaryta malta mėsa


INGREDIENTAI:

po 300 g jautienos ir kiaulienos filė,
1/2 stiklinės pieno,
1 bandelės,
1 svogūno,
1 kiaušinio,
5-6 konservuotų agurkų.

M a r i n a t u i:
1 šaukštelio garstyčių,
2 šaukštų vynuogių acto,
2 šaukštų aliejaus,
2 skiltelių česnako,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Paruoškite marinatą: susmulkinkite česnaką, sumaišykite su actu, garstyčiomis, žiupsneliu druskos, pipirais bei aliejumi. Mėsą supjaustykite gabaliukais, apliekite marinatu ir išmaišę valandai padėkite į šaldytuvą.

Agurkus supjaustykite skiltelėmis išilgai, svogūną susmulkinkite, o bandelę pamerkite į pieną. Pasimarinavusią mėsą sumalkite, įdėkite svogūną, kiaušinį, bandelę, pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Tada imkite po nedidelį kiekį maltos mėsos, į jos vidurį dėkite po keletą agurko gabaliukų ir padarykite ritinėlius. Juos dėkite ant grotelių ir kepkite 10-15 min. iš kiekvienos pusės. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668