Ant iešmelių kepta žuvis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant iešmelių kepta žuvis


INGREDIENTAI:

300 g lašišos arba tuno filė,
1 paprikos,
1 svogūno,
130 ml sauso baltojo vyno,
2 šaukštų aliejaus,
1 tarkuotos citrinos žievelės ir sulčių,
druskos,
po 1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
kmynų,
šalavijo.

G a r n y r u i:
ryžių,
brokolių,
pomidorų.


GAMINIMAS:

Sumaišykite marinato produktus. Papriką supjaustykite gabaliukais. Žuvies filė supjaustykite kubeliais, įdėkite žiedais pjaustyto svogūno ir užpilkite marinatu. Marinuokite 2 val. šaldytuve. Tuomet ant iešmelių verkite žuvies kubelius pakaitomis su svogūno žiedais ir paprikos gabaliukais.

Kepkite keptuve arba orkaitėje, pavartykite. Patiekite su virtais ryžiais, brokoliais, šviežiais pomidorais ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668