400 g žuvies filė,
5 g miltų,
300 g baltagūžio kopūsto,
40 g grybų,
1 svogūno,
40 g obuolių,
10 g pomidorų padažo,
krapų,
3 proc acto,
druskos,
cukraus,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Žuvies filė supjaustykite porcijomis, įberkite druskos, pipirų, apvoliokite miltuose ir apkepkite aliejuje. Kopūstus supjaustykite šiaudeliais ir patroškinkite, įdėkite virtų grybų ir šiaudeliais pjaustyto svogūno.
Pabaigoje įberkite miltų, įdėkite tarkuoto obuolio ir pomidorų padažo. Pgardinkite druska, pipirais, įpilkite šlakelį acto ir išmaišykite. Žuvį dėkite ant kopūstų ir uždengę troškinkite 10 min. Papuoškite žalumynais.