2 morkų,
po vieną geltoną ir raudoną papriką,
1 cukinijos,
4 gabaliukų (po 150g)lašišos flė,
druskos,
pipirų,
1 pankolio,
2 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
4 šaukštų įvairių spalvų pipirų žirnelių,
2 šaukštų citrinų sulčių,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Visas daržoves supjaustykite plonomis juostelėmis ir apkepkite aliejuje 6 min., įmaišykite svogūnų laiškų, įberkite druskos, pipirų. Pipirų žirnelius stambiai sugrūskite, suberkite į lėkštę. Žuvies filė apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite druska, apvoliokite pipiruose.
Pipirus atsargiai prispauskite prie žuvies. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite žuvies filė iš kiekvienos pusės po 3 min. Daržoves išdėliokite lėkštėje, ant jų sudėkite žuvį. Papuoškite svogūnų laiškais.