200 g cukinijų,
350 g žuvies filė,
1 šaukšto žaliųjų citrinų sulčių,
1 šaukštelio sviesto,
250 ml pieno,
druskos,
maltų baltųjų pipirų,
50 ml grietinės,
2 kiaušinių,
2 šaukštelių kapotų peletrūnų,
250 g kubeliais pjaustytos baltos duonos,
2 šaukštų maltų džiūvėsėlių,
2 šaukštų tarkuoto fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Cukinijas supjaustykite plonais griežinėliais. Žuvies filė supjaustykite gabaliukais, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, įberkite druskos, pipirų, Suplakite pieną, grietinėlę, kiaušinius, įberkite druskos, pipirų, peletrūnų. Cukinijų griežinėlius išdėliokite kepimo indeliuose, įdėkite sluoksnį duonos kubelių, apšlakstykite kiaušinių mase.
Ant viršaus sudėkite žuvį, uždenkite likusia duona, apliekite likusia kiaušinių mase. Sumaišykite džiūvėsėlius, sūrį, apibarstykite apkepėles. Ant viršaus išdėliokite sviesto gabaliukus. Pašaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę, kepkite 30-40 minučių.