3 vištų šlaunelių (tinka ir ketvirčiai),
100 g juodųjų džiovintų slyvų,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio adžikos,
2 skiltelių česnako,
100 g špinatų,
200 g džiovintų abrikosų.
GAMINIMAS:
Atsargiai išpjaukite šlaunelių kauliukus, mėsą išmuškite. Vieną šlaunelę aptepkite adžikos, nuplikytų sukapotų špinatų ir česnako mišiniu. Susukite suktinuką. Antrą šlaunelę apibarstykite druska ir pipirais, uždėkite mirkytų ir smulkintų abrikosų.
Standžiai susukite. Trečią šlaunelę apibarstykite druska ir pipirais, uždėkite mirkytų ir susmulkintų slyvų. Standžiai susukite. Foliją patepkite aliejumi, suvyniokite kiekvieną suktinuką, galus susukite. Iškepkite orkaitėje. Atšaldykite ir supjaustykite griežinėliais.